Επικαιρότητα :
Αρχική » » Η καταγγελία της ημέρας

Η καταγγελία της ημέρας

Όπως λένε αυτοί που αποφάσισαν να φέρουν το τραμ στον Πειραιά, η λειτουργία του θα αλλάξει πολλά πράγματα στο κέντρο της πόλης. Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Προς το παρόν έχουν δημιουργηθεί πολλαπλά προβλήματα στους καταστηματάρχες, στους πεζούς αλλά και στους οδηγούς. 

Η σημερινή καταγγελία έρχεται από τη Γρηγορίου Λαμπράκη και στο ύψος που περνάει πάνω από τις γραμμές του ηλεκτρικού. Εκεί οι κατασκευαστές έχουν αφήσει μία τρύπα στη γέφυρα που οδηγεί απευθείας στις γραμμές του τρένου. Σαφώς και το δήθεν προστατευτικό που φαίνεται στην φωτογραφία δεν μπορεί να προστατέψει κανέναν, σε περίπτωση απροσεξίας ή διέλευσης από το σημείο εκείνο τη νύχτα. 

Αυτό είναι μόνο ένα από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την κατασκευή του τραμ. Πολλές καταγγελίες έχουν φτάσει επίσης στο blog μας, αναφορικά με τη γενική κατάσταση των πεζοδρομιών-εργοταξίων όπου οι πεζοί και ιδίως οι ηλικιωμένοι σκοντάφτουν και πέφτουν από μπάζα παρατημένα και τα πορτοκαλί προστατευτικά. 
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart