Επικαιρότητα :
Αρχική » » Προσοχή στις ετήσιες συνδρομές σε γυμναστήρια και χοροδιδασκαλεία

Προσοχή στις ετήσιες συνδρομές σε γυμναστήρια και χοροδιδασκαλεία

Πολλές καταγγελίες έχουν φτάσει στο blog μας που αφορούν γυμναστήρια και χοροδιδασκαλεία. Το κόλπο είναι απλό. Οι ιδιοκτήτες δελεάζουν τους ενδιαφερόμενους με μία πολλή χαμηλή ετήσια συνδρομή , που πρέπει όμως να καταβληθεί εξ ολοκλήρου στην αρχή της περιόδου. Στη συνέχεια λειτουργούν 2-3 μήνες και ύστερα κλείνουν την επιχείρηση προφασιζόμενοι οικονομικά προβλήματα ή λήξη της μίσθωσης του κτιρίου. Σε αρκετές περιπτώσεις απλά βάζουν λουκέτο και εξαφανίζονται. 

Κάποιοι για να διατηρήσουν τα προσχήματα λένε στους συνδρομητές ότι για το υπόλοιπο διάστημα που είναι πληρωμένο μπορούν να πάνε σε κάποιο γυμναστήριο ή χοροδιδασκαλείο που συνεργάζονται. Ουσιαστικά πηγαίνουν την πελατεία σε κάποιον ανταγωνιστή, παίρνοντας και από εκεί μίζα. Το νέο γυμναστήριο προσβλέπει από την πελατεία αυτή να κρατήσει ένα μέρος μετά το τέλος της περιόδου που είναι ήδη πληρωμένη.

Προσοχή λοιπόν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις απάτης και εκμετάλλευσης από επιτήδειους που δρουν ανεξέλεγκτα σε βάρος της τσέπης μας αλλά και των παιδιών μας.
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart