Επικαιρότητα :
Αρχική » , » Το ΣΕΦ εκπέμπει ξανά SOS. Να επέμβει άμεσα η δημοτική αρχή

Το ΣΕΦ εκπέμπει ξανά SOS. Να επέμβει άμεσα η δημοτική αρχή

Απερίγραπτη είναι η σημερινή κατάσταση στο στάδιο ειρήνης και φιλίας. Πλήρης εγκατάλειψη των χώρων με σκουπίδια διάσπαρτα παντού, ψόφια ζώα και φρεάτια γεμάτα σκουπίδια. Εκτεθειμένα καλώδια με ρεύμα και καταπακτές ακάλυπτες. Κάδοι σκουπιδιών γεμάτοι και καλάθια χωρίς σακούλες που έχουν να αδειάσουν εβδομάδες. Και όλα αυτά σε ένα χώρο που τον επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες παιδιά. Το blog μας είχε επικοινωνήσει με τη διοίκηση του Σταδίου και είχε λάβει μόνο υποσχέσεις αλλά και με την προηγούμενη δημοτική αρχή που μας ανέφεραν ότι δεν είναι στην αρμοδιότητά τους να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Καλούμε και παρακαλούμε λοιπόν σήμερα, τη νέα δημοτική αρχή που σχετίζεται άμεσα με το χώρο του αθλητισμού, να επέμβει στο χώρο, με ή χωρίς την άδεια της διοίκησης του σταδίου και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει ο χώρος έτσι όπως όλοι θέλουμε.

Δείτε τις εικόνες ντροπής και στο τέλος το βίντεο που δείχνει την απελπιστική κατάσταση που έχει περιέλθει ο χώρος που κατασκευάστηκε με τα δικά μας χρήματα.Καλώδιο εκτεθειμένο δίπλα στο χώρο του θεάτρου. Δεν ξέρουμε αν έχει ρεύμα αλλά δεν θέλουμε και να μάθουμε.

Εκεί που τρέχει κανείς υπάρχουν καταπακτές σαν και αυτή. Εύκολα μπορεί να προκληθεί κάποιο ατύχημα.Στο σημείο αυτό υπάρχει ένα ζώο ψόφιο. Μοιάζει με αγελάδα ή κατσίκα. Ήταν αδύνατη η προσέγγιση λόγω της έντονης δυσωδίας. Βρέθηκαν στο χώρο και άλλα ψόφια ζώα, γάτες και σκυλιά αλλά το θέαμα αυτό ήταν αδύνατο να γίνει πιστευτό.Δείτε και το βίντεο
 

Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart