Επικαιρότητα :
Αρχική » » Έκλεβε και το ρολόι της ΔΕΗ

Έκλεβε και το ρολόι της ΔΕΗ


Νέες καταγγελίες σε βάρος του Μιχάλη Λιάπη βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη βίλα του στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας που φέρεται να έκτισε με κοινοτικά κονδύλια, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τουριστικό σαλέ. Ο πρώην υπουργός εμφανίζεται να κλέβει και το δήμο, καθώς φέρεται να δήλωνε λιγότερα τετραγωνικά για την κατοικία του, με αποτέλεσμα να πληρώνει μειωμένα δημοτικά τέλη. 

Ο Μιχάλης Λιάπης φαίνεται πως είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία στη ΔΕΗ, για την επιφάνεια του πολυτελούς σαλέ. Έτσι για περισσότερα από 20 χρόνια, γλίτωνε λιγότερα από τα μισά, για δημοτικά τέλη και φόρο ακίνητης περιουσίας, από όσα ήταν υποχρεωμένος να πληρώνει. Ο αρχικός μετρητής που τοποθετήθηκε από τη ΔΕΗ το 1992, στο όνομα του αδελφού του πρώην υπουργού, ήταν για παροχή μονοφασικού ρεύματος και μάλιστα για οικιακή και όχι επαγγελματική χρήση, σε κτίσμα μόλις 90 τετραγωνικών μέτρων κι όχι 233,05 τ.μ, όπως αναφέρεται για το σαλέ στο πόθεν έσχες του Μιχάλη Λιάπη που ανήκει εξ ημισείας στον ίδιο και τον αδελφό του. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται πάντως η εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απάτης εις βάρος του ελληνικού δημοσίου ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα του ξενώνα.
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart