Επικαιρότητα :
Αρχική » » Οι πρόεδροι και οι τραπεζίτες

Οι πρόεδροι και οι τραπεζίτες

Οι πρόεδροι και οι τραπεζίτες
Υπάρχουν ιστορίες από το μακρινό παρελθόν που ακούμε και διαβάζουμε, όπου αν και δεν έχουν να κάνουν με τη χώρα μας, μας κάνει να κατανοήσουμε το πως και γιατί φτάσαμε ως εδώ. Η ιστορία που σας παρουσιάζουμε σήμερα έχει να κάνει με μία δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:

"Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου."

Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν; Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες. Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.

Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι. Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα, αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.

Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο 'Federal Reserve' το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήρια του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο 'Federal Reserve' δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο. Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια!

Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο. Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο 11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του 'Federal Reserve' και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.

Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.

Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ'ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα. Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve, δηλαδή στους τραπεζίτες, για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο.

Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι, ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον, από τους δημιουργούς του τότε Αμερικανικού θαύματος: 

"Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν".

Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν, John Wilkes Booth και του Κένεντι, Lee Harvey Oswald, δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.

Ερχόμαστε τώρα και λίγο πιο κοντά στο σήμερα. Δείτε στο υποτιτλισμένο βίντεο δεκατριών περίπου λεπτών το πως αποφασίζονται οι πόλεμοι και από ποιους.


Θα καταλήξουμε στα ίδια πρόσωπα. Η Ελλάδα έχει πέσει και αυτή θύμα ενός ανήλεου διαρκούς πολέμου μεταξύ τραπεζιτών. Το ποιοι και γιατί αποφάσισαν πραγματικά να κάνουν την Ελλάδα πειραματόζωο και το πως πάρθηκαν οι αποφάσεις, ίσως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να το μάθουμε. Κατανοούμε όμως απόλυτα τις λογικές  και τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι. Το διαδίκτυο έχει ανοίξει δρόμους και διαύλους επικοινωνίας που επιτρέπουν σε περισσότερο κόσμο να μαθαίνει γεγονότα και καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη η όποια αντίδραση. Είναι αδύνατη η απεμπλοκή από τις ΗΠΑ. Ο Καραμανλής ο νεώτερος που έκανε κάποια δειλά βήματα, έπεσε σε τείχος και είτε φοβούμενος για τη ζωή του και της οικογένειάς του είτε μη θέλοντας να ρισκάρει σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο έκανε πίσω. 

Οι αυτοκρατορίες πάντως φτιάχτηκαν για να καταρρεύσουν και ίσως ο καιρός να αλλάξει το παγκόσμιο στάτους πλησιάζει.
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart