Επικαιρότητα :
Αρχική » » Πωλείται το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Πωλείται το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Έτσι εξηγούνται όλα. Ο σχεδιασμός έχει γίνει προ πολλού και εμείς οι άμοιροι αναρωτιόμαστε και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα ακατανόητα. Εμείς από τη σελίδα μας είχαμε δώσει έμφαση στο πρόβλημα με τα σκουπίδια και την εγκατάλειψη στην περιοχή του ΣΕΦ. Με συνεχόμενες δημοσιεύσεις και φωτογραφίες προσπαθήσαμε να γνωστοποιήσουμε την κατάσταση ώστε να δοθεί λύση. 

Μέσα στο Πάσχα όμως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ πακέτου 300 ακινήτων τα οποία και θα πωληθούν βάση του Μνημονίου. Μεταξύ των ακινήτων αυτών συγκαταλέγεται και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αυτός είναι λοιπόν και ο λόγος που όλη η περιοχή είχε εγκαταλειφθεί και εξαθλιωθεί, ώστε κάποιοι επιτήδειοι να μπορούν να αγοράσουν "κοψοχρονιά" το εν λόγω ακίνητο. Εγκαταστάσεις που πληρώθηκαν με τους κόπους του ελληνικού λαού θα περάσουν μέσα σε μία νύχτα στα χέρια ιδιωτών και μάλιστα σε εξευτελιστική τιμή και όπως επιτάσσουν οι εντολές του μνημονίου. 

Χώροι που σήμερα το κοινό έχει ελεύθερη πρόσβαση για άθληση και ψυχαγωγία, αύριο θα υποχρεώνεται να καταβάλει εισιτήριο για την είσοδο του. Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart