Επικαιρότητα :
Αρχική » » Παρανομία και Αδιαφορία από το ίδιο το κράτος.

Παρανομία και Αδιαφορία από το ίδιο το κράτος.

Είναι ορισμένες φορές που αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατόν οι πολίτες να υπακούν και να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τους νόμους της πολιτείας, όταν το ίδιο το κράτος αδιαφορεί και παρανομεί. Το παράδειγμα προς αποφυγή που δημοσιεύουμε, μας το έστειλε αναγνώστης του lovehellas και αφορά το Δήμο Πειραιά και συγκεκριμένα τα Καμίνια. 

Στην οδό Βασιλικών και στο ύψος της οδού Υμηττού, καθημερινά το απορριμματοφόρο του δήμου Πειραιά παρανομεί, οδηγώντας αντίθετα και μάλιστα σε δρόμο με αρκετά συχνή κυκλοφορία, όπου ασυνείδητοι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Επιπλέον η απαγορευτική πινακίδα στο σημείο αυτό έχει καταστραφεί  αλλά φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία καθώς υπάρχει αντίστοιχη σήμανση στο προηγούμενο στενό.

Ο καταγγέλλων και κάτοικος της περιοχής έχει αναφέρει το συμβάν στο δήμο επανειλημμένα και με τακτικές οχλήσεις αλλά καμία ενέργεια δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Έχει επίσης ενημερώσει ότι πρέπει να τοποθετηθεί πινακίδα αλλά ζητάει να γίνει και η σύσταση στους οδηγούς των απορριμματοφόρων.

Στο σημείο που απεικονίζουν οι φωτογραφίες έχουν γίνει αρκετές φορές συγκρούσεις οχημάτων αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Ας αναλάβει λοιπόν τις ευθύνες του ο αντιδήμαρχος της περιοχής και να δώσει λύση στο πρόβλημα που πιστεύουμε ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο και δύσκολο.


Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart