Επικαιρότητα :
Αρχική » » Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι εδώ και συμβαίνει στις μέρες μας, απλώς είναι διαφορετικός από αυτούς που μας έχει διδάξει η ιστορία. Όπως το κάθε τι στον πλανήτη εξελίσσεται και εκμοντερνίζεται, το ίδιο συμβαίνει και με τους πολέμους στις σύγχρονες κοινωνίες. Υπαίτιος και αυτή τη φορά είναι ο Γερμανικός μεταμοντέρνος φασισμός που με ηγέτη τον νέο Μέρκελ-Χίτλερ, έχει ως στόχο να υποτάξει την Ευρώπη κάτω από τον γερμανικό οικονομικό ζυγό. 

Δεν χρειάζεται να χυθεί αίμα με πολεμικές εκστρατείες και πανίσχυρα συμβατικά όπλα. Τα νέα όπλα σχετίζονται με την οικονομία και είναι εξίσου ή και περισσότερο αποτελεσματικά. Δείτε πόσους νεκρούς έχει η χώρα μας καθώς και οι υπόλοιπες χώρες του νότου που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και προέρχονται από αυτοκτονίες απεγνωσμένων ανθρώπων. Πόσος κόσμος έχει πεθάνει στη χώρα μας από ατυχείς προσπάθειες να ζεσταθεί, ελλείψει χρημάτων για αγορά πετρελαίου; Πόσος κόσμος ζει στην εξαθλίωση και στην ανέχεια και με σκηνές που θυμίζουν κατοχικά συσσίτια; 

Χθες όμως φάνηκε το πρώτο σημάδι αντίστασης και σε αυτό πρωτοστάτησε πάλι το Ελληνικό Έθνος. Μπορεί οι κάτοικοι της χώρας μας να βρίσκονται ακόμα σε αδράνεια, όμως το μήνυμα που έδωσε ο κυπριακός λαός μπορεί να δώσει το έναυσμα για πιο σθεναρή αντίσταση και παραδειγματισμό των πολιτικών μας. Ήρθε πλέον η ώρα να πούμε και το δικό μας σύγχρονο ΟΧΙ.


Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart