Επικαιρότητα :
Αρχική » » Τα ναυάγια του ΣΕΦ

Τα ναυάγια του ΣΕΦ

Σαν να μην έφτανε το πρόβλημα με τους τόνους σκουπιδιών που έχουν συσσωρευθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ένα άλλο θέμα έχει ανακύψει στην ευρύτερη περιοχή, καθώς ένας μεγάλος αριθμός από σκουριασμένα κουφάρια πλοίων έχουν εγκαταλειφθεί, μολύνοντας το θαλάσσιο οικοσύστημα από τη διάσπαση των μετάλλων και άλλων μερών τους.

Άγνωστο το πως βρέθηκαν τα πλοία σε αυτό το σημείο και πως επιτράπηκε στους ιδιοκτήτες τους να τα παρατήσουν εκεί, καθώς δεν μιλάμε για κάποια μπάζα ή σκουπίδια αλλά για πλοία ολόκληρα που η μετακίνηση τους είναι δύσκολη και πολυέξοδη.

Η παρουσία των παρατημένων πλοίων κάνει πιο έντονη την εικόνα εγκατάλειψης της περιοχής που σε συνδυασμό με τις εικόνες ντροπής από τους τόνους σκουπιδιών, έχουν διαμορφώσει ένα τριτοκοσμικό τοπίο που δεν μοιάζει σε τίποτα με το προφίλ μίας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης.

Οι όποιοι υπεύθυνοι, διοίκηση ΣΕΦ, λιμενικό, δήμαρχοι όμορων δήμων πρέπει άμεσα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρακάμψουν θέματα αρμοδιοτήτων και από κοινού να βρουν μία λύση για την περιοχή.Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart