Επικαιρότητα :
Αρχική » » ΣΕΦ, Σπασμωδικές κινήσεις για τον καθαρισμό της περιοχής

ΣΕΦ, Σπασμωδικές κινήσεις για τον καθαρισμό της περιοχής

Το Lovehellas προ διμήνου είχε εστιάσει στο πρόβλημα των σκουπιδιών που έχουν κατακλείσει την περιοχή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τηλεφωνικές επαφές στο Δήμο Πειραιά και στη Διοίκηση του ΣΕΦ, γνωστοποιήσαμε το πρόβλημα και πιέσαμε για την εξεύρεση λύσης. Οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν ότι ο δήμος Πειραιά δεν έχει αρμοδιότητα στο χώρο και από τη μεριά της διοίκησης του ΣΕΦ, ότι θα κάνει ότι μπορεί για να λύσει το πρόβλημα.

Δύο μήνες σχεδόν μετά, η μόνη εξέλιξη είναι η συλλογή 3-4 μικρών χωματερών που είχαν σχηματιστεί από την συσσώρευση των σκουπιδιών και απολύτως τίποτα άλλο. Η παραλία παραμένει ακόμα γεμάτη με τόνους σκουπιδιών, ενώ πεταμένα χαρτιά και μπουκάλια παραμένουν διάσπαρτα στη περιοχή.

Εμείς θα χαρακτηρίζαμε αυτή τη συμπεριφορά της διοίκησης του ΣΕΦ ως κοροϊδία και είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με μία δύο σπασμωδικές κινήσεις θα μπορούν να υπεκφεύγουν. Θα είμαστε εκεί παρόντες και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις πιέζοντας για άμεσες δράσεις.Δύο από τις μικρές χωματερές που συνέλεξαν. Ψύλλοι στα άχυρα θα λέγαμε

Τα άλλα σημεία παραμένουν όπως ακριβώς τα είχαμε φωτογραφίσει την πρώτη φορά

Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart