Επικαιρότητα :
Αρχική » » Συνεχίζεται η εγκατάλειψη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συνεχίζεται η εγκατάλειψη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Από τις 9 Δεκεμβρίου που κάναμε τη δημοσίευση για το θέμα των σκουπιδιών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δυστυχώς δεν έχει υπάρξει καμία πρόοδος και παρά τα email που στείλαμε σε τοπικούς φορείς. Εμείς επανερχόμαστε όμως με μία ακόμα δημοσίευση καθώς η άσχημη κατάσταση στην περιοχή επιδεινώνεται, σε τέτοιο σημείο που να αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τους περαστικούς.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται καθαρά σίδερα να προεξέχουν και τα σιδερένια καπάκια  από τα φρεάτια να λείπουν. Οι Αθίγγανοι που έχουν κατασκηνώσει πίσω από το γήπεδο του ποδοσφαίρου, προβαίνουν σε λεηλασία του χώρου, ξηλώνοντας οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί. Οι πιο συχνοί επισκέπτες της περιοχής, έχουν αναφέρει ότι έχουν δει Αθίγγανους να σκορπούν επίτηδες σκουπίδια από τους κάδους στην περιοχή, με πιθανό απώτερο σκοπό τη δημιουργία εικόνας πλήρους εγκατάλειψης ώστε να μην πλησιάζει κανένας στην περιοχή και να τους ενοχλεί. 

Επίσης από τα σίδερα που ξηλώνουν φαίνεται ότι προκλήθηκε και διαρροή νερού στο χώρο που βρισκόταν το λούνα παρκ. Το παράδοξο είναι ότι όταν καλέσαμε την ΕΥΔΑΠ για να τακτοποιήσει το θέμα δήλωσε αναρμόδια και θα επικοινωνούσε με το Δήμο Πειραιά. Το νερό έρεε ανεξέλεγκτα για περισσότερο από 3 ώρες χωρίς να γνωρίζουμε το αν και πότε επισκευάστηκε.

Το ζητούμενο είναι ότι οι φορείς που εμπλέκονται πρέπει να συγχρονιστούν και να συνεργαστούν άμεσα και να βρεθεί άμεσα μόνιμη λύση. Εμείς από την μεριά μας δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε τους φορείς μέχρι να τακτοποιηθεί το ζήτημα.Το νερό έτρεχε ανεξέλεγκτα επί ώρες

Η γυάλινη πόρτα της καφετέριας έχει σπάσει από τους επίδοξους πλιατσικολόγους


Τα σίδερα προεξέχουν αποτελώντας κίνδυνο για τους περαστικούς. 


Ο χώρος της καφετέριας γεμάτος με τόνους ξύλα και γυάλινες κατασκευές.Βουλωμένα φρεάτια με σκουπίδια και χωρίς τα καπάκια, κίνδυνο για τους περαστικούς.
  
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart