Επικαιρότητα :
Αρχική » » Αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα

Αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα

«Κοιμώμενη» τον «ύπνο του δικαίου» η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα στο εσωτερικό της αυτή τη φορά. Αυτό που κάποτε και όχι πολύ παλιά μόλις δύο δεκαετίες πριν, θα ήταν απλά αδιανόητο τώρα φαντάζει ως μια εφιαλτική πραγματικότητα. Και όλα αυτά εξαιτίας της εγκληματικής έως προδοτικής στάσης του πολιτικού κατεστημένου, το οποίο κάνει ότι δεν γνωρίζει, ότι δεν αντιλαμβάνεται.

Oι Αλβανοί μετανάστες, που κάποιοι τους έδωσαν την ελληνική υπηκοότητα, θέλουν να ιδρύσουν και αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα. Το κόμμα όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι απλά το "Κόμμα των Αλβανών", - παρά το γεγονός ότι μπορεί να τιτλοφορείται κάπως έτσι- αλλά ένα κόμμα το οποίο θα συγκεντρώσει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη. Το εγχείρημα βρίσκεται ήδη στα σκαριά ενώ εκφράζουν την βεβαιότητα πως στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα καταφέρουν να εκλέξουν «δικούς» τους βουλευτές στην ελληνική βουλή. Τα ονόματα που φέρονται να «παίζουν» για την ηγεσία του αλβανικού κόμματος είναι αυτά του Οδυσσέα Τσενάι και Ταχίρ Μήτσι.

Το κόμμα των Αλβανών αναμένεται να υποστηριχθεί επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της αριστεράς στην Ελλάδα, από ορισμένους αλβανούς δημοσιογράφους που έχουν διακριθεί μέσα από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και από Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα έχει φυσικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι.

Ο Ταχίρ Μήτσι είναι επίσης γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις εις βάρος των Ελλήνων, υπενθυμίζουμε μεταξύ άλλων την δήλωσή του όπου ανέφερε πως το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται τονίζοντας πως "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι".

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη συνεχόμενη συρρίκνωση της Ελλάδας (οικονομική, στρατιωτική, δημογραφική) η οποία και θα επιδεινωθεί στα επόμενα χρόνια οδηγούν σε ένα μέλλον νέας άλωσης του Ελληνισμού, χωρίς κανείς ακόμη, πλην ελαχίστων, να έχουν αντιληφθεί ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Και όλα αυτά χάρη στην εγκληματική πολιτική απέναντι στον Ελληνισμό από τις πολιτικές του ηγεσίες.

Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart