Επικαιρότητα :
Αρχική » » ΣΕΒ: Δεν μπορούμε να μειώσουμε τις τιμές

ΣΕΒ: Δεν μπορούμε να μειώσουμε τις τιμές

Αδυναμία μείωσης των τιμών δηλώνει ο ΣΕΒ σε υπόμνημα προς το υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Σύνδεσμος απαριθμεί τις επιβαρύνσεις που έχει υποστεί ο παραγωγικός κλάδος το τελευταίο διάστημα στις οποίες περιλαμβάνονται: Η αύξηση του κόστους ενέργειας, η αύξηση του κόστους πρώτων υλών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι εισαγόμενες, το χαμηλό επίπεδο των βασικών υποδομών (όπως π.χ. των υποδομών φόρτωσης στο λιμάνι του Βόλου), το πολύ υψηλό κόστος των μεταφορών, ο διπλασιασμός του κόστους δανεισμού το τελευταίο έτος, η μεγάλη καθυστέρηση επιστροφής του ΦΠΑ, η διατήρηση πολλών ρυθμιστικών και διοικητικών εμποδίων.

Να μας εξηγήσει όμως ο κύριος Δασκαλόπουλος που πάει το κέρδος από τη μείωση του μισθολογικού κόστους, τις υπερωρίες που δεν πληρώνονται και την αδήλωτη εργασία.

Να μας πει επίσης αν ένα προϊόν σε προσφορά με 40% έκπτωση αφήνει κέρδος στον βιομήχανο. Μήπως το 40% είναι το υπερκέρδος και στην περίπτωση της προσφοράς αρκείται στο συμβατικό του κέρδος.

Να μας πει επίσης τι κάνουν συγκεκριμένοι βιομηχανικοί κλάδοι κάθε 15 ημέρες που συναντιούνται. Μήπως καθορίζουν τα κατώτατα πλαφόν τιμών;

Ποιοί είναι αυτοί που απαίτησαν από την Τρόικα την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων και μισθών των ιδιωτικών υπαλλήλων;

Ποιοί είναι αυτοί που εκβιάζουν τους αγρότες για να παίρνουν τα προϊόντα σε εξευτελιστικές τιμές.

Μαζευτείτε κύριε Δασκαλόπουλε γιατί εκτίθεστε!!!!!


Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart