Επικαιρότητα :
Αρχική » » Προκλητικός ο Πακιστανός που χτύπησε την δεκαπεντάχρονη

Προκλητικός ο Πακιστανός που χτύπησε την δεκαπεντάχρονη

Προκλητικός ο Πακιστανός που ασέλγησε και χτύπησε με μανία την δεκαπεντάχρονη στην Πάρο. Όχι μόνο δεν δείχνει καμία μεταμέλεια αλλά έσπευσε να μηνύσει την τοπική αστυνομία για βίαιη συμπεριφορά, καθώς ισχυρίστηκε ότι αστυνομικός τον χτύπησε στον πρόσωπο. Ο γιατρός που εξέτασε τον πακιστανό, απεφάνθη ότι οι εκδορές στο πρόσωπο είναι από παλαιότερο χτύπημα.


Επίσης τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι δέκα Πακιστανοί επιτέθηκαν εναντίον ενός εικοσάχρονου και μίας δεκαεννιάχρονης. Τους χτύπησαν άγρια με γροθιές, κλωτσιές και ρόπαλα. Είναι γεγονός πως οι προθέσεις των Πακιστανών ήταν να σκοτώσουν τα δύο Ελληνόπουλα (τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής) αφού έφεραν και οι δύο (μεταξύ άλλων) τραύματα στο κεφάλι. 

Τέτοια περιστατικά θα έχουμε συχνά από εδώ και στο εξής αν η κυβέρνηση δεν λάβει μέτρα και δεν προχωρήσει σε άμεση απέλαση όλων των πακιστανών, ανεξάρτητα εάν είναι νόμιμα στη χώρα μας, διότι πρόκειται για φυλές με διαφορετική ήθη από τα ελληνικά που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή, η γυναίκα είναι για αυτούς αντικείμενο και προτάσσουν την εξάπλωση της θρησκείας τους με κάθε μέσο.
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart