Επικαιρότητα :
Αρχική » » Μειονότητα ο Έλληνας στην Χώρα του.

Μειονότητα ο Έλληνας στην Χώρα του.

Σε 9.903.268 ανέρχεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Πρόκειται για τον αριθμό των δημοτών κάθε Δήμου της Χώρας, ανά Δημοτική Ενότητα, όπως αυτά προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, η οποία διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 10-24 Μαΐου 2011, με ημερομηνία αναφοράς την 9η Μαΐου 2011. Στην Αττική, με βάση την απογραφή, συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος πληθυσμός της χώρας. Πιο συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής, ο πληθυσμός ανέρχεται σε 750.982, με τον Δήμο Αθηναίων και καταγράφει πληθυσμό 467.108 άτομα.

Η προηγούμενη απογραφή είχε πραγματοποιηθεί το 2001 και έδειξε πληθυσμό  10.964.020. Αυτό σημαίνει ότι ο πληθυσμός μειώθηκε  κατά 1 περίπου εκατομμύριο την τελευταία δεκαετία. Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι υπάρχουν 5 περίπου εκατομμύρια μετανάστες και λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, γίνεται αντιληπτό ότι τα επόμενα 30 χρόνια θα είμαστε μειονότητα και κάποια στιγμή θα αφανιστούμε από το χάρτη της Ελλάδας.

Και φυσικά ο Έλληνας θα κάνει όλο και λιγότερα ή και καθόλου παιδία βασιζόμενος στις οικονομικές συνθήκες και όπως αυτές διαμορφώνονται.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους πολιτικούς για την νέα τάξη πραγμάτων.
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart