Επικαιρότητα :
Αρχική » » Απέλυσαν Καπετάνιο που έλεγξε τον Παπανδρέου

Απέλυσαν Καπετάνιο που έλεγξε τον Παπανδρέου

Με το που έφθασε στην Κω το «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ», που κάνει το δρομολόγιο Σάμος- Κως, ο 42χρονος καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης, αντικαταστάθηκε από την εταιρία διότι στη Σάμο δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του να μπουν στο σκάφος χωρίς εισιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ήταν 8 το πρωί και το δελφίνι, που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμος-Πάτμος-Λειψοί-Λέρος και έχει τερματισμό στην Κω, είχε λύσει του κάβους και ήταν έτοιμο να αναχωρήσει, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, απ' όπου βγήκαν δύο άνδρες και κατευθυνόμενοι στο δελφίνι τους είπαν ότι έχουν δύο επιβάτες για Πάτμο.

Ο καπετάνιος του Δελφινιού έκανε τη διαδικασία πάλι να δέσει για να πάρουν τους επιβάτες που δεν ήταν άλλοι από τον Γιώργο Παπανδρέου με την σύζυγο του. Όταν όμως πλησίασαν στον καταπέλτη και τους ζητήθηκαν τα εισιτήρια δεν είχαν. Τότε η κυρία που ήταν επί των εισιτηρίων τους είπε ότι υπάρχει ρητή εντολή από την εταιρεία να μην επιτρέπουν χωρίς εισιτήριο σε κανέναν.

Σε αυτό επέμεινε και ο καπετάνιος. «Πηγαίνετε να εκδώσετε από την εταιρεία» τους είπαν. Ωστόσο, εκείνοι επέμεναν να ταξιδέψουν χωρίς εισιτήριο. Ο καπετάνιος βλέποντας ότι δεν είχε άλλη επιλογή γιατί η εντολή από την εταιρεία ήταν ρητή και ο κ. Παπανδρέου επέμενε, έδωσε εντολή να λύσουν οι κάβοι και να αναχωρήσουν χωρίς τον κ. Παπανδρέου διότι ήδη είχε καθυστερήσει η αναχώρηση.

Όταν όμως το δελφίνι έφθασε στην Κω η εταιρεία είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Πάντως, λίγο αργότερα και μετά την αρχική δημοσίευση για προφανείς λόγους ο καπετάνιος Νίκος Χατζηνάκης, ανασκεύασε την δήλωση του πως η εταιρεία τον απέλυσε γιατί δεν δέχθηκε να μεταφέρει χωρίς εισιτήριο τον κ. Παπανδρέου, ισχυριζόμενος πως παραιτήθηκε αυτοβούλως για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας και η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση.

«Έκανα την αντίσταση μου μας είπε διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. Παραιτήθηκα, όμως, για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας. Την δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχτήκαμε πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του».

Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart