Επικαιρότητα :
Αρχική » » Ένα σχόλιο για τους αποκλεισμούς των αθλητών μας

Ένα σχόλιο για τους αποκλεισμούς των αθλητών μας

Τα ονόματα της Βούλας Παπαχρήστου και του Δημήτρη Χοντροκούκη είναι πια πολύ ψηλά στο Google ranking, αφού χιλιάδες χρήστες του Internet μπήκαν να μάθουν για τις δύο αυτές υποθέσεις που όπως διαμηνύουν τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης (και παραπληροφόρησης) μας έκαναν "ρεζίλι" διεθνώς.

Εμείς με τη σειρά μας διαμηνύουμε ότι ρεζίληδες είναι όλοι αυτοί που ελλείψει θεματολογίας ασχολήθηκαν και ασχολούνται επί ώρες και μέρες για δύο υποθέσεις που τα αντίστοιχα μέσα ενημέρωσης στο εξωτερικό θα αναλώνονταν σε μία απλή αναφορά ή ακόμα και θα απόκρυπταν το γεγονός. Μόνοι μας λοιπόν βγάζουμε τα μάτια μας και αν τα δύο αυτά παιδιά έκαναν κάποιο λάθος όχι μόνο δεν τους προστατεύσαμε αλλά κοιτάξαμε να τους βουλιάξουμε ακόμα περισσότερο.

Η Βούλα απλώς αναδημοσίευσε ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί στο Internet και της έκανε εντύπωση. Κάποιοι έσπευσαν να την προσφωνήσουν ρατσίστρια. Γνωρίζουν λοιπόν αυτοί που την απέκλεισαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με μία απόφαση στο πόδι, από πόσα στόματα και λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης έχει ανακυκλωθεί το συγκεκριμένο ανέκδοτο; Είμαστε όλοι εμείς ρατσιστές; Αυτοί δηλαδή είναι οι ανθρωπιστές; Μήπως τους ενόχλησαν τα ανοικτά χαρακτηριστικά της αθλήτριας ή η ανταλλαγή μηνύματος με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Τόση ευαισθησία πια; Μήπως αυτοί είναι οι πραγματικοί ρατσιστές που καθετί ελληνικό το ποδοπατούν με την πρώτη ευκαιρία. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές τοποθετήσεις της αθλήτριας. Εμείς θέλαμε να αγωνιστεί και να τιμήσει τα ελληνικά χρώματα. Αν έφερνε και ένα μετάλιο, ακόμα καλύτερα. Γιατί δεν βγαίνουν τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής να αποκαλέσουν ρατσιστές τους Άγγλους, τους Αμερικάνους, τους Γάλλους και τους Ολλανδούς που με τις πρακτικές τους επί σειρά ετών, έχουν καταδικάσει τους λαούς της Αφρικής σε αφάνεια και ποτέ δεν έχουν κάνει κάτι για να επανορθώσουν; Αυτός είναι ο πραγματικός ρατσισμός "γατάκια" της ολυμπιακής επιτροπής και όχι η αναφορά σε ένα έστω κακόγουστο ανέκδοτο.

Ο Δημήτρης έκανε ένα "λάθος". Ναι, είναι λάθος η χρήση αναβολικών, όχι για το λέει η ολυμπιακή επιτροπή αλλά απλώς γιατί κάνει κακό στην υγεία του. Το λέμε λοιπόν και το υπογράφουμε ένα εκατομμύριο φορές ότι δεν υπάρχει αθλητής που κάνει αθλητισμό σε αυτό το επίπεδο και δεν έχει κάνει κάποια στιγμή χρήση αναβολικών ή φαρμακευτικών σκευασμάτων. Όσοι έχουν κάνει αθλητισμό σε ερασιτεχνικό επίπεδο και σε συστηματική βάση, γνωρίζουν ότι δεν γίνεται ανθρώπινος οργανισμός να αντέξει όλη αυτή την πίεση των αμέτρητων πολύωρων προπονήσεων. Δηλαδή θέλετε να πιστέψουμε ότι ο Μπολτ και ο Φελπς δεν έχουν πάρει ποτέ αναβολικά. Χα-χα, αστείο. Απλώς αυτούς δεν τους πιάνουν ποτέ, καθώς πίσω τους υπάρχουν οι σπόνσορες και οι πολυεθνικές με συμβόλαια εκατομμυρίων και τεράστια συμφέροντα. Ο Δημήτρης στάθηκε ψηλά ως Έλληνας. Για να μην αφήσει καμία σκιά για τους συναθλητές του βγήκε και ανακοίνωσε ότι αυτός ήταν που το δείγμα ούρων του είχε βγει θετικό. Πήρε όλες τις ευθύνες στις πλάτες του και ο ΣΕΓΑΣ έκανε την "πάπια" ενώ γνωρίζει καλά τι γίνεται στον κλασσικό αθλητισμό. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Λίγους μήνες πριν που κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, έβγαιναν οι γύπες από δίπλα και καμαρώνανε.

Βούλα και Δημήτρη. Όχι μην υποκύψετε. Κλείστε τα αυτιά και συνεχίστε αυτό που κάνετε με πιο πολύ πείσμα και μεγαλύτερη επιμονή. Δικαιώστε εμάς που στα πρόσωπά σας βλέπουμε το μέλλον της Ελλάδας.

 Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart