Επικαιρότητα :
Αρχική » » Δύο ακόμα αυτοκτονίες

Δύο ακόμα αυτοκτονίες


Λόγω εκλογών και μετεκλογικών διεργασιών οι τηλεοπτικές ειδήσεις έχουν πλέον άλλη θεματολογία όμως η πραγματικότητα των Ελλήνων δεν έχει αλλάξει. Δύο ακόμα αυτοκτονίες έλαβαν χώρα τις τελευταίες ώρες.

Η αυτοκτονία ενός 42χρονου, πατέρα 2 παιδιών συγκλονίζει την Πτολεμαϊδα. Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο πατρικό του από τον ίδιο του τον πατέρα. Στον τόπο έφθασαν άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας οι οποίοι μετά από έρευνες αλλά και από το σημείωμα που βρέθηκε και αποδίδεται στον άτυχο αυτόχειρα, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στο σημείωμα που άφησε ο 42χρονος δεν έκανε σαφή αναφορά στα αίτια που τον οδήγησαν στο να βάλει τέτοιο τραγικό τέλος στη ζωή του, παρά ζητούσε να μην ξοδέψουν χρήματα για την κηδεία του.

Άλλη μία αυτοχειρία καταγράφηκε επίσης στο Ηράκλειο. Νεκρός βρέθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Αριστείδου στον Κατσαμπά, ένας 50χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών που βρίσκονται στην εφηβεία. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν από αρκετό διάστημα, είχε αυτοκτονήσει και η σύζυγός του.

Κατά τα άλλα τα κόμματα προσπαθούν να συνεννοηθούν και να διατηρήσουν τα ποσοστά τους στις επαναληπτικές εκλογές και όλα στις πλάτες του Ελληνικού λαού.


Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart