Επικαιρότητα :
Αρχική » » Σύλληψη Αστυνομικού στην προσπάθεια του να αποτρέψει απόδραση κρατουμένου

Σύλληψη Αστυνομικού στην προσπάθεια του να αποτρέψει απόδραση κρατουμένου

Είναι κοινό μυστικό στις τάξεις τις αστυνομίας, ότι για την προστασία τους και μόνο για αυτή, οι αστυνομικοί φέρουν πάνω τους σπρέυ πιπεριού αν και αυτό είναι παράνομο. Ένας 25χρονος λοιπόν αστυνομικός, που υπηρετεί στο Τμήμα Μεταγωγών Ηρακλείου στην προσπάθεια του να επιτύχει την ασφάλιση των κελιών, χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού, εναντίον 22χρονου Τυνήσιου κρατούμενου ο οποίος του επιτέθηκε για να δραπετεύσει. Ειδικότερα ο 26χρονος αστυνομικός, σκοπός του κρατητηρίου κατά τη διάρκεια ασφάλισης κελιών των κρατουμένων, δέχθηκε αρχικά φραστική και στη συνέχεια σωματική επίθεση από τον 22χρονο κρατούμενο υπήκοο Τυνησίας

Μετά το συμβάν ο αστυνομικός συνελήφθη μετά από εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης. Ιδού η απίστευτη ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, σε βάρος 26χρονου αστυνομικού, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, διότι χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού σε 22χρονο αλλοδαπό κρατούμενο, υπήκοο Τυνησίας, ο οποίος προηγουμένως του επιτέθηκε κατά το χρόνο που ασφάλιζε τα κελιά».

Επίσης, ανακοίνωση εκδόθηκε και από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με την οποία ενημερώνει το κοινό, ότι ο αστυνομικός ετέθη σε διαθεσιμότητα και θα πάει στον εισαγγελέα, γιατί δεν επέτρεψε στον λαθρομετανάστη να δραπετεύσει. Να αν δεν το πιστεύετε:
«Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 26χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε εναντίον του ένορκη διοικητική εξέταση. Ειδικότερα, σήμερα (25.04.2012) το μεσημέρι, ο 26χρονος αστυνομικός, σκοπός του κρατητηρίου του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια ασφάλισης κελιών των κρατουμένων, δέχθηκε αρχικά φραστική και στη συνέχεια σωματική επίθεση από τον 22χρονο κρατούμενο υπήκοο Τυνησίας. Ο αστυνομικός, στην προσπάθεια του να επιτύχει την ασφάλιση των κελιών, χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού, το οποίο κατείχε παράνομα, κατά του 22χρονου κρατούμενου. Ο αστυνομικός και ο κρατούμενος συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου
».

Απίστευτο και όμως αληθινό.Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart