Επικαιρότητα :
Αρχική » » Επιτέλους συνελήφθη ο Κουρής

Επιτέλους συνελήφθη ο Κουρής

Συνελήφθη χθες ο εκδότης των εφημερίδων «Αυριανή», «Φίλαθλος» και μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, Γιώργος Κουρής, για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο, ύψους 307.000 ευρώ. Η σύλληψη έγινε έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας Παλαιού Ψυχικού. Μετά την εξέταση των οικονομικών στοιχείων διαπιστώθηκε η ύπαρξη ενεργών οφειλών. Αρκετή ώρα μετά, βρέθηκε στα κρατητήρια της Βορειοανατολικής Αττικής για να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Πληροφορίες τον θέλουν να προσπαθούσε, μάταια, να κάνει κάποιες ρυθμίσεις με αποτέλεσμα η προσαγωγή του να μετατραπεί σε σύλληψη.

Η σύλληψη αυτή έχει σημαδιακό χαρακτήρα γιατί είναι η πρώτη που γίνεται σε επιχειρηματία μέσων μαζικής ενημέρωσης που χαίρουν μίας ιδιόμορφης και άτυπης ασυλίας. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας πέραν των οφειλών προς το δημόσιο  έχει και "ανοικτούς λογαριασμούς" με τους εργαζόμενους του σταθμού ALTER με οφειλές εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης είναι ο άτυπος διαχειριστής και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού KONTRA με εργαζόμενους σε καθεστώς δουλείας, μισθούς των 300.00 ευρώ και όλους σχεδόν τους υπάλληλους ανασφάλιστους.

Κι όμως αυτός ο κύριος περιφέρεται τόσο καιρό ελεύθερος χωρίς να αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου όπως όλοι οι κοινοί θνητοί. Με τη διαχείριση του KONTRA πιστεύει ότι μπορεί να εκβιάζει κόμματα και κυβερνήσεις. Προκλητικές άλλωστε ήταν και οι δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες κατά την ώρα της σύλληψης που δεν δίστασε να τα βάλει με τους εργαζόμενους του ALTER που δικαίως τον λύντσαραν και που τους οφείλει εκατομμύρια ευρώ σε μισθούς και δώρα.


Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart