Επικαιρότητα :
Αρχική » » Έχουμε και εμείς την ευθύνη μας για αυτούς που ψηφίζουμε

Έχουμε και εμείς την ευθύνη μας για αυτούς που ψηφίζουμε


Ένα μικρό αφιέρωμα -υπό τύπου προεκλογικής εκστρατείας στην μέχρι τώρα καθεστηκυία πολιτική τάξη, για την οποία σφάζονταν δεκαετίες τώρα οι ''μπλε'', οι ''πράσινοι'', οι ''κόκκινοι'' κλπ. μεταξύ τους, για προνόμια, παροχές, βύσματα, μίζες κ.ο.κ. 

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ! 
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ, ΕΝΟΨΕΙ (ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ;) ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!
ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ...
ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! 
ΓΙΑΤΙ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ -ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ- ΕΥΘΥΝΗ...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...

Τα στοιχεία είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ αλλά αρκούν να αποδείξουν το αυταπόδεικτο πλέον, το ''αρχείο'' μπορεί να εμπλουτισθεί με άπειρα στοιχεία από πολλούς, όλοι έχουμε να προσθέσουμε. Αλλά το παρόν αποτελεί ''ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ'' που πρέπει να τη δουν όλοι οι Έλληνες, σε όλο τον πλανήτη!

 ΠΛΗΡΗΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΠ...
ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! 

ΑΠΑΤΗ, ΨΕΥΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ... 
''ΠΟΙΟΝ'' ΑΝΘΡΩΠΟΥ~ ''ΔΕ Γ......... ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ!''
(ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!)

ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ!
''ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΟΙ''... 
ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ...
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ-ΕΡΓΑΤΟΦΡΟΝΕΣ! 
Θητεία Ελλήνων Πολιτικών !!!
(ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ !!!)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΥΠΕΞ, ΥΠΕΠΘΑ, Πρωθυπουργός!
ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος Πολιτικής Άνοιξης, Πρόεδρος ΝΔ, ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός, ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε– διαχειριστής/εφοδιαστής.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην ΥΕΘΑ, ΥΠΟΙΚ, Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης. Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην ΥΕΘΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ. Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης, ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ. Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ´ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον "ακριτικό" Πειραιά.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Πρόεδρος ΛΑΟΣ, ΣΜΗΝΙΤΗΣ. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού, ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με "μέσο" στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε "μέσο" για τη μονάδα του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην "ακριτική" Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού. Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3)... Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «Είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και μια μικρή "λεπτομέρεια": σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"». Έκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί...

''ΩΡΑΙΕΣ'' ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ MAKE-UP ΚΑΙ EYE-SHADOWS!
ΗΞΕΡΕ(;), ΓΝΩΡΙΖΕ (;), ΑΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ;;
ΝΤΟΡΑ, H MEΓΑΛΗ ΚΟΥΡΑΔΑ! Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ...
ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ...
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (;;;;;;)
ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΟΗ...

 Καταστροφή μεγάλων και υγιών Ελληνικών επιχειρήσεων-βιομηχανιών
-(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και κάψιμο σε διάστημα 2 μηνών μεγάλων Ελληνικών πολυκαταστημάτων (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ); Για να βρουν άνετα χώρο και χωρίς προσπάθεια τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δε θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...

-Παροχή τζάμπα κάρτών από τράπεζες για να σου πάρουν την πατρική σου περιουσία. Δεκάρα δε δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουν το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

-Απάτη χρηματιστηρίου! Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει οικονομίες ετών στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο. Κάποιοι έγιναν πάμπλουτοι εν μια νυκτί ανταλλάσσοντας τον πλούτο, τον ιδρώτα σου, με κοπανιστό αέρα!! Εν τέλει, ενώπιον του Ελληνικού λαού, χωρίς ίχνος ντροπής, ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας, ο ίδιος πρωθυπουργός δικαιολόγησε τις αμύθητες απώλειες των Ελλήνων: ''Ας πρόσεχαν''!!!!!!!!!!

-Απελευθέρωση αγοράς και εγκαθίδρυση "ελεύθερης αγοράς", για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας. Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες... διατροφής.

-Αγάπη και... συμπόνια προς τους "μη νόμιμους μετανάστες"; Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους!
Γιατί αυτή είναι, ίσως, η καλύτερη γωνιά στον κόσμο -το καλύτερο οικόπεδο- και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων!!!

-Θέλεις 20 ευρώ πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο.

-Πώληση φτηνών τηλεοράσεων; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο. Να σου κάνουν με το ζόρι ''φιλική'' γλώσσα τα... Τουρκικά! Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.

-Διορισμός στο Δημόσιο ασύστολα; Για να σε διώξουν από τη γη σου και να τη δώσουν στους νέους... "εποίκους".

-Γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές; Ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του; Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την... υπογεννητικότητα.

-Κατάλαβες γιατί στη Βουλή ΔΕΝ μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" του τόπου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται... Βουλή, δε θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι... θεατρίνοι.

-Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά; Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ... ΓΕΝΝΗΘΕΙ! Γιατί δε θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο. Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG, ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
(Παρατηρήστε πλέον την πορεία του καθενός και την εμπλοκή του στα δρώμενα του τόπου... Ακόμη κι ένα παιδάκι συνειδητοποιεί το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ, του ασύλληπτου ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ, της ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ, της ΑΠΑΤΗΣ, στις πλάτες του αδαούς και δύσμοιρου ελληνικού λαού! ΟΛΟΙ είναι συμμετέχοντες, ΟΛΟΙ ενήργησαν, ΟΛΟΙ έκλεψαν, ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ και οι ΟΙΜΩΓΕΣ τους είναι όλα σάπια!!!!!!!!!!!! Δείτε τις συμμετοχές του ΓΑΠ (πολυνίκης του θεσμού!), του Πάγκαλου, της Διαμαντοπούλου, του Αλογοσκούφη, δείτε την πορεία του Κρανιδιώτη και συλλογιστείτε το μετέπειτα αεροπορικό του δυστύχημα...)

-Συνέλευση Έτους 1988: Ανδρέας Ανδριανόπουλος (Δήμαρχος Πειραιά), Θεόδωρος Πάγκαλος (Αναπλ. ΥΠΕΞ!!)

-Συνέλευση Έτους 1992: Αντώνης Σαμαράς (Πρώην ΥΠΕΞ!!)

-Συνέλευση Έτους 1993: Στέλιος Αργυρός (Πρόεδρος ΣΕΒ), Στέφανος Μάνος (ΥΠΟΙΚ), Κώστας Μητσοτάκης (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!), Θεόδωρος Πάγκαλος (ΠΑΣΟΚ, Εκπρ. Τύπου!!), Μιχάλης Παπακωνσταντίου (ΥΠΕΞ)

-Συνέλευση Έτους 1994: Γεράσιμος Αρσένης (ΥΕΘΑ!)

-Συνέλευση Έτους 1995: Γεώργιος Παπανδρέου (Υπ. Παιδείας!!!!!!!!!!!!!!!)

-Συνέλευση Έτους 1996: Θεόδωρος Πάγκαλος (ΥΠΕΞ!!)

-Συνέλευση Έτους 1997: Γιάννος Κρανιδιώτης (Αναπλ. ΥΠΕΞ)

-Συνέλευση Έτους 1998: Κώστας Καραμανλής (Πρ. Αντιπολίτευσης-ΝΔ!!), Γεώργιος Παπανδρέου (Αναπλ. ΥΠΕΞ!!!!!!!!!!!!!)

-Συνέλευση Έτους 1999: Γιάννος Κρανιδιώτης (Αναπλ. ΥΠΕΞ)

-Συνέλευση Έτους 2000: Νικηφόρος Διαμαντούρος (Συνήγορος του Πολίτη!), Γεώργιος Παπανδρέου (ΥΠΕΞ!!!!!!!!!!!!!)

-Συνέλευση Έτους 2001: Στέφανος Μάνος (Βουλευτής, Πρώην ΥΠΟΙΚ)

-Συνέλευση Έτους 2002: Αλέξης Παπαχελάς (Μεγαλοδημοσιογράφος, εξ Αμερικής!!)

-Συνέλευση Έτους 2003: Ντόρα Μπακογιάννη (Δήμαρχος Αθηναίων!!)

-Συνέλευση Έτους 2004: Άννα Διαμαντοπούλου (ΠΑΣΟΚ, Ευρωβουλευτής!)

-Συνέλευση Έτους 2005: Άννα Διαμαντοπούλου (ΠΑΣΟΚ, Ευρωβουλευτής!!), Γιώργος Αλογοσκούφης (ΥΠΟΙΚ), Γεώργιος Παπανδρέου (Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!)

-Συνέλευση Έτους 2006: Γιώργος Αλογοσκούφης (ΥΠΟΙΚ) 

-Συνέλευση Έτους 2007: Γιώργος Αλογοσκούφης (ΥΠΟΙΚ)

-Συνέλευση Έτους 2008: Γιώργος Αλογοσκούφης (ΥΠΟΙΚ), Άννα Διαμαντοπούλου (ΠΑΣΟΚ, Ευρωβουλευτής!!!), Αλέξης Παπαχελάς (Μεγαλοδημοσιογράφος, εξ Αμερικής), Θωμάς Βαρβιτσιώτης 
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart