Επικαιρότητα :
Αρχική » » Ο εκατομμυριούχος Βουλευτής

Ο εκατομμυριούχος Βουλευτής

Κινηματογραφικές διαστάσεις αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει η αναζήτηση του άγνωστου εκατομμυριούχου βουλευτή, ώστε να γίνει γνωστή η ταυτότητά του. Μία ταυτότητα που είναι γνωστή σε μία ομάδα βουλευτών που έχουν πράξει ακριβώς τα ίδια. Μία ταυτότητα που σίγουρα είναι γνωστή σε δημοσιογραφικές ομάδες που τόσα χρόνια προστάτευαν βουλευτές με το αζημίωτο και ευνόητο είναι τώρα να την αποκρύπτουν.
Μήπως λοιπόν η γνωστοποίηση του ονόματος του βουλευτή ανοίξει την Κερκόπορτα ώστε να αποκαλυφθούν όλοι αυτοί που τόσα χρόνια λυμαίνονται την χώρα μας;

Η γνωστοποίηση του ονόματος του βουλευτή λαμβάνει πλέον συμβολικό χαρακτήρα καθώς μία αποκάλυψη πιθανόν να σήμαινε και το τέλος της σύγχρονης πολιτικής σκηνής. Μία τέτοια αποκάλυψη θα πυροδοτούσε μία σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς ο βουλευτής είναι σίγουρο, ότι δεν θα πουλήσει έτσι εύκολα το τομάρι του. Η όλη πορεία της υπόθεσης, δίνει σοβαρές ενδείξεις ότι τα χρήματα που βγήκαν στο εξωτερικό, δεν έχουν προέρθει από νόμιμες συναλλαγές και αυτό είναι ένα ακόμα γεγονός που φοβίζει τους υπόλοιπους επίορκους βουλευτές.

Ο κόσμος είναι σε αναβρασμό και ακόμα μία φορά νιώθει προδομένος από την πολιτική κουστωδία που υποστήριζε επί δεκαετίες. Οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η ισοπέδωση των κοινωνικών παροχών, η αυξημένη φορολογία και χαρατσολογία έχουν φέρει το λαό σε απόγνωση, με την πολιτική σκηνή να φαντάζει ανίκανη να αποδώσει δικαιοσύνη στους υπαίτιους και να τους αποβάλλει από το πολιτικό γίγνεσθαι.

Ο χρόνος πάντως είναι υπέρ όλων αυτών, καθώς το θέμα «σβήνει» σιγά-σιγά ελέω των καναλιών και ακόμα μία φορά η υπόθεση πιθανόν να θαφτεί στη χωματερή μαζί με δεκάδες άλλες υποθέσεις σκανδάλων που δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart