Επικαιρότητα :
Αρχική » » Ποιά είναι η Σάννα Παπαδήμου;

Ποιά είναι η Σάννα Παπαδήμου;

Χτες αυτή η απίθανη κυρία αυτού του απίθανου κυρίου έκανε ξανά την εμφάνισή της στα κανάλια. Αυτή τη φορά όμως με περίσσιο θράσσος δεν χρησιμοποίησε τα σπαστά ελληνικά που γνωρίζει αλλά έκανε τις δηλώσεις της στην αλλοδαπή, χωρίς ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας προς το ακροατήριο που απευθυνόταν. Είναι βλέπεις πλέον η πρώτη κυρία. Κάτι δηλαδή σαν Μαργαρίτα, Μαρίκα, Δάφνη, Νατάσα, Άντα. Τώρα μας προέκυψε και η Σάννα η όποια από ότι φαίνεται θέλει να μιλάει σε όποια γλώσσα γουστάρει.
Λοιπόν Κυρία μου εάν δεν γνωρίζεις ελληνικά, να πας πίσω εκεί που γεννήθηκες με τους μπαμπουίνους. Από ξενόφερτες πρώτες κυρίες χορτάσαμε. Βλέπε μαμά του ακατονόμαστου (ΓΑΠ).

Ποιά είναι όμως αυτή η απίθανη κυρία που μας σερβίρανε χωρίς να την παραγγείλουμε;
Το πραγματικό όνομά της λοιπόν είναι Jeanne H.M. Ingram. Με τον Λουκά Παπαδήμο παντρεύτηκαν το 1977 και δεν έχουν παιδιά. Γεννήθηκε στην Ινδονησία και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Ο πατέρας της Σάννα Παπαδήμου κατάγεται από μια σημαντική οικογένεια, που θεωρείται από τις ιδρύτριες του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική κι ενδεχομένως η πιο πλούσια της Αφρικής. Είναι οικονομικά ευκατάστατη και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τη ζωγραφική. Δεν μένει πολύ στην Ελλάδα. Ταξιδεύει πολύ στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Ευρώπη.

Από τους κύκλους της συζύγου του λοιπόν ο Λουκάς Παπαδήμος έκανε τις μεγάλες διασυνδέσεις του. Μη ξεχνάμε ότι ο Παπαδήμος είναι μέλος του λόμπι που ονομάζεται Trilateral Commission. Πρόκειται για οργανισμό που έφτιαξαν στη δεκαετία του 70 εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιρειών από τις τρεις ισχυρότερες τότε... περιοχές του πλανήτη (ΗΠΑ, Δ. Ευρώπη, Ιαπωνία) και είχε ως ρητό στόχο τον περιορισμό των δημοκρατικών κατακτήσεων των λαών και την αύξηση της εξουσίας των εταιρειών αυτών.

"Ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος David Rockfeller εξήγησε το σκοπό ύπαρξης της TC λέγοντας ότι 'πρέπει να μειωθεί ο ρόλος της κυβέρνησης. Κάποιος πρέπει να αναλάβει αυτά που έκανε η κυβέρνηση και οι εταιρείες φαίνονται να είναι οι οντότητες που είναι πιο λογικό να το κάνουν αυτό'."
Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι επίσης ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το χρήμα πάει με το χρήμα αλλά αυτή θα είναι η τελευταία φορά που ο ελληνικός λαός θα ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές.

Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart