Επικαιρότητα :
Αρχική » » Ταφόπλακα στον μέλλον των εργαζομένων

Ταφόπλακα στον μέλλον των εργαζομένων

Ταφόπλακα στο μέλλον των εργαζομένων ετοιμάζουν κυβέρνηση, αντιπολίτευση και λοιπά κόμματα με τις νέες μειώσεις στους κατώτατους μισθούς και τις περικοπές του 13ου και 14ου μισθού. Κανένα από τα πολιτικό κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, δεν έχει βγει ευθέως και να πει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο, ενώ ασθενείς είναι οι αντιδράσεις των κομμάτων της αριστεράς, δείχνοντας σιωπηλά ότι συμμετέχουν και αυτοί στο προμελετημένο έγκλημα που σχεδιάζεται. Οι μισθοί Βαλκανίων που θέλουν να επιβάλουν η Τροϊκα και οι Ευρωπαϊκοί εταίροι μας, προμηνύουν άσχημες καταστάσεις για τη χώρα μας και το τελειωτικό χτύπημα στην ήδη ισοπεδωμένη οικονομία. Τα δώρα που περιμένουν οι εργαζόμενοι για να μπαλώσουν τις τρύπες του έτους και ότι περισσέψει να κάνουν τις αναγκαίες αγορές, βρίσκονται στο στόχαστρο, όπως και οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων δύο χρόνια νωρίτερα. Όχι όμως για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας όπως θέλουν να ισχυρίζονται.
Απώτερος σκοπός είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τις ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα από τη μείωση του εργατικού κόστους και η οριστική καταστροφή της οικονομίας με ενέχυρο τον ορυκτό μας πλούτο. 100 δις λέγεται ότι έχει υποθηκευτεί ο ορυκτός πλούτος της χώρα μας για τα δάνεια που έχουνε πάρει, ενώ κοστολογείται σε κάποια τρις.
Την όλη κατάσταση έρχονται να εκμεταλλευτούν οι μεγάλες αλλά και οι μεσαίου μεγέθους ελληνικές εργοδοσίες που ζητούν μειώσεις μισθών από τώρα, περικοπές των δώρων αλλά και μείωση των εργοδοτικών εισφορών.
 Όλα λοιπόν στους πλούσιους. Αφήστε τον εργαζόμενο στη μοίρα του με ένα πιάτο φαί και κουτσουρεμένη παιδεία και υγεία. Άλλωστε ο απαίδευτος λαός χαλιναγωγείται πιο εύκολα και χωρίς αντίσταση.

Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart