Επικαιρότητα :
Αρχική » » Τι κρύβει η επιμονή του ΓΑΠ για υποψηφιότητα στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Τι κρύβει η επιμονή του ΓΑΠ για υποψηφιότητα στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, είναι η διαδοχή της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ. Τι κρύβει όμως η επιμονή του Γιώργου Παπανδρέου για τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου; Έντονο είναι το παρασκήνιο που παίζεται και οι διαβουλεύσεις που γίνονται μεταξύ των βουλευτών και είναι πλέον προφανές, ότι μεγάλο ποσοστό των μελών του κόμματος δεν θέλουν τον ΓΑΠ ως υποψήφιο πρόεδρο αλλά ακόμα περισσότερο ζητούν να αποσυρθεί τελείως από τα πολιτικά δρώμενα.
Τι μπορεί όμως να σημαίνει αυτό για τον ΓΑΠ; Δηλαδή η αποχώρηση του από την πολιτική σκηνή ή η μη εκλογή του ως πρόεδρο του κόμματος; Στην περίπτωση που δεν συμπεριληφθεί στους βουλευτές επικρατείας, θα πρέπει να κατέβει στις εκλογές ως απλός υποψήφιος βουλευτής και να ζητήσει την ψήφο του λαού για την είσοδό του στη βουλή.
Σε αυτή την περίπτωση και με δεδομένα τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και το γεγονός ότι ένας λογικός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να του προσφέρει το σταυρό προτίμησης, είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην εκλεγεί βουλευτής.
Αυτό σημαίνει ότι χάνει αυτόματα την βουλευτική ασυλία και ο ΓΑΠ θα είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει πολλές και σοβαρές μηνύσεις για εσχάτη προδοσία. Φυσικά με την άρση της ασυλίας είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις και η πόρτα του Κορυδαλλού για τον ΓΑΠ θα είναι έτοιμη να τον υποδεχτεί.
Αυτός είναι ο λόγος που ο ΓΑΠ είναι αμετανόητος στο θέμα της προεδρίας και ο μεγάλος του φόβος.
Σίγουρο είναι, ότι ο απλός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε κανένα όφελος και κανένα κέρδος, νιώθει προδομένος και θέλει να δει πίσω από τα κάγκελα, τον άνθρωπο που με τις εσκεμμένες επιλογές του, τον έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε παρακάτω:

Εγκλήματα Παπανδρέου

Μήνυση κατά Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία

Μήνυση Καμμένου για τα CDSΜοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart