Επικαιρότητα :
Αρχική » » Ο Κουλούρης και τα ανθρωπάκια των 500 ευρώ

Ο Κουλούρης και τα ανθρωπάκια των 500 ευρώ

Αυτός ήταν ο χαρακτηρισμός που απέδωσε στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο  Κίμωνας Κουλούρης που τον σταμάτησαν για έλεγχο, αφού προηγουμένως είχε παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη.
"Ξέρετε ποιός είμαι εγώ, ανθρωπάκια των 500 ευρώ", φέρεται να είπε ο πρώην βουλευτής, υπουργός και βασικό μέλος της νομενκλατούρας του ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 80.
Δυστυχώς το περιστατικό αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τους χαρακτηρισμούς περί άθλιας και υπεροπτικής πολιτικής εξουσίας. Για τον απλό λαό δεν έχει σημασία τι έγινε από εκεί και μετά. Αν δηλαδή είχε λήξει το δίπλωμά του και δεν έφερε την ασφάλεια μαζί του ή τι δηλώσεις έκανε η εισαγγελέας κυρία Ράικου. Σημασία έχει η υπεροψία και η αλαζονεία που οι πολιτικοί αυτής της χώρας αντιμετωπίζουν τον λαό. Υπεράνω κάθε νόμου ζουν στο δικό τους κόσμο και παραλήρημα.
Ο εν λόγω πολιτικός μετά το όλο συμβάν, αντί να βγει και να ζητήσει συγνώμη από όλα τα τηλεοπτικά μέσα, είχε το θράσος να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό κανάλι και να μιλήσει για ρεβανσισμό από εσωκομματική κόντρα με τον Χρήστο Παπουτσή. Και όχι μόνο αυτό. Επιτέθηκε στον δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ και στο κανάλι γιατί δεν "έπαιξε" όλες τις δηλώσεις του.
Ο κύριος Κουλούρης πιστεύει ότι ο λαός με όλα τα προβλήματα του, καίγεται να μάθει για την δήθεν προσπάθεια πολιτικής εξόντωσής του.
Αφήστε μας επιτέλους στην ησυχία μας, να πορευτούμε μόνοι μας, να δώσουμε τους αγώνες μας και να σχεδιάσουμε το μέλλον μας έστω και αν διαγράφεται μαύρο. Δεν περιμένουμε τίποτα πλέον από εσάς.

Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart