Επικαιρότητα :
Αρχική » » Τι αναφέρουν στο υπόμνημά τους οι δύο εισαγγελείς

Τι αναφέρουν στο υπόμνημά τους οι δύο εισαγγελείς

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δύο Εισαγγελέων με τον κ. Φώτη Μακρή, ο οποίος έχει λάβει την παραγγελία για επείγουσα έρευνα που διέταξε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες. Οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης έδωσαν στον αντεισαγγελέα γραπτό υπόμνημα, στο οποίο διευκρινίζουν τους λόγους που τους οδήγησαν στο να υποβάλλουν την παραίτησή τους.

Όπως σημείωσαν σε δηλώσεις τους οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης, παραμένουν στις θέσεις τους, ενώ στο πόρισμα του που ολοκλήρωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φώτης Μακρής, αναφέρει ότι «η αίτησή τους υπήρξε παρορμητική και εκπορεύθηκε από την υπερβολική ευαισθησία τους και από την αδιαπραγμάτευτη προσήλωσή τους, όπως πιστεύουν, στην εκτέλεση καθήκοντός τους. Δεν προέκυψε ότι επιχειρήθηκε παρέμβαση στο έργο τους από οποιονδήποτε και παρέλκει οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα ή ιδιαίτερη επεξήγηση του κειμένου της αιτήσεως τους για την αντικατάστασή τους».

Μετά από όλα αυτά, ανακύπτει το ερώτημα το κατά πόσο είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη στη χώρα μας. Γιατί οι εισαγγελείς δήλωσαν παραίτηση; Γιατί δεν δίνουν περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα; Το τελικό πόρισμα δεν μας έδωσε κάποια πληροφορία που να μας διαφωτίσει, γεγονός που αποδεικνύει ότι η μυρωδιά της συγκάλυψης είναι έντονη και φυσικά πότε δεν πρόκειται να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart