Επικαιρότητα :
Αρχική » » Τούρκοι πίσω από πυρκαγιές στην Ελλάδα

Τούρκοι πίσω από πυρκαγιές στην Ελλάδα

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είχαν συμμετοχή στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα μεταξύ του 1995 και του 1997, όταν πρωθυπουργός της χώρας ήταν η Τανσού Τσιλέρ, δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ.
Οι φήμες για συμμετοχή τούρκων πρακτόρων σε δολιοφθορές στην Ελλάδα την περίοδο διακυβέρνησης της Τσιλέρ δεν είναι καινούργιες. Ο γνωστός τούρκος δημοσιογράφος Εμίλ Τσολασάν αναφέρει σε βιβλίο του ότι μυστικός πράκτορας τού είχε εκμυστηρευτεί ότι ο ίδιος είχε μεταβεί σε «γειτονική χώρα» και είχε τοποθετήσει βόμβες σε τουριστικά θέρετρα, ενώ την ίδια εποχή ξέσπασαν στην Ελλάδα πολλές πυρκαγιές.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν και εμείς που ήταν οι τότε κυβερνήσεις για να αντιμετωπίσουν αυτές τις δολιοφθορές; Δεν υπάρχει αντικατασκοπία στην Ελλάδα; Δεν πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος όλους αυτούς του κρατικοδίαιτους για να προφυλάσουν τα συμφέροντα της χώρας μας;
Φαίνεται λοιπόν ότι δουλεία της ΕΥΠ ήταν να παρακολουθεί τα τηλέφωνα των πολιτικών για λογαριασμό της εκάστοτε κυβέρνησης και όχι να προφυλάσει τη χώρα μας από τις εξωτερικές απειλές.
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart