Επικαιρότητα :
Αρχική » » Προφυλάκιση Εφραίμ. Γιατί τώρα;

Προφυλάκιση Εφραίμ. Γιατί τώρα;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της προφυλάκισης του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ. Στις 4 το μεσημέρι της Δευτέρας εκπνέει η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψής του, ενώ ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κ. Δακουσλής, ο οποίος τον εξέτασε, έχει αναφέρει ότι ο ηγούμενος θα μπορεί να μετακινηθεί, εκτός απροόπτου, εντός των επόμενων δύο-τριών ημερών.
Αποτελεί ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό, ο χρόνος που αποφασίστηκε η εντολή για την εκτέλεσης της δικαστικής απόφασης, όχι μόνο λόγω της εορταστικής περιόδου που διανύουμε και της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας αλλά και με τις βουλευτικές εκλογές να φαίνονται στον ορίζοντα της πολιτικής σκηνής, καθώς είναι πλέον προφανές πως η διάρκεια της σημερινής κυβέρνησης είναι περιορισμένη.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, βαθιά ριζωμένο σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, ελέγχοντας όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης και αποφάσισε λοιπόν, λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, να ανακινήσει ένα θέμα που σαφώς εμπλέκει την υποψήφια για την εξουσία Νέα Δημοκρατία και το αμαρτωλό παρελθόν της.
Τι έκανε όμως η δικαιοσύνη όλους αυτούς τους μήνες; Που είναι οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί; Για όλα φταίει μόνο ο Εφραίμ; Δυστυχώς για τα κόμματα, ο λαός έχει ξυπνήσει και πολύ εύκολα καταλαβαίνει τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από τέτοιες ενέργειες και τις σκοπιμότητες που κρύβονται. Οι επόμενες εκλογές σίγουρα κρύβουν εκπλήξεις που θα αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό στην χώρα μας και ελπίζουμε προς το καλύτερο. 
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart