Επικαιρότητα :
Αρχική » » Οι φωτιές του 95-96 και τα Ίμια

Οι φωτιές του 95-96 και τα Ίμια

Οι φωτιές του 95-96 πρέπει άμεσα να συνδεθούν και με το επεισόδιο στα Ίμια, αποκαλύπτοντας έτσι ένα πλήρες οργανωμένο σχέδιο των Τούρκων σε πολλούς τομείς. Από τη άλλη όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την αντίδραση της τότε κυβέρνησης και τις δηλώσεις του Πάγκαλου "Να πούμε οτι την σημαία την πήρε ο αέρας και να κλείσουμε την υπόθεση". Ποιός λοιπόν να αντιμετωπίσει τις δολιοφθορές της "γείτονος" και τις φωτιές, όταν ήταν έτοιμοι να παραδώσουν στους Τούρκους, Ελληνικό Έδαφος με τις υποδείξεις των ΗΠΑ.
Τα γεγονότα πολύ απλά δείχνουν την ανικανότητα όλων των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης να αντιμετωπίζουν κρίσιμες καταστάσεις και να δίνουν λύσεις προς όφελος της χώρα μας. Αυτός είναι και ο λόγος που φτάσαμε σήμερα σε αυτή την κατάσταση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ, η Τουρκία, το ΔΝΤ κάνουν απλώς την δουλεία τους και υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους. Η ουσία είναι το τι κάνουμε εμείς και οι κυβερνήσεις μας για αυτό. Πολλοί λένε ότι η λέξη προδοσία είναι κάπως βαριά για να τους χαρακτηρίσει αλλά μήπως τελικά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;
Οι εκλογές πλησιάζουν. Μαύρο σε όλους. Μην τους επιτρέψουμε να νομίζουν ότι μπορούν να μας ελέγχουν και να μας εξουσιάζουν χωρίς καμία αντίδραση. 
Ο Έλληνας δεν είναι ραγιάς..... 
Μοιραστείτε το :

Διαβάστε Επίσης

ΑΡΧΕΙΟ

 
Υποστήριξη : K-Smart IT Business Solutions |
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2012. Αγαπώ την Ελλάδα - All Rights Reserved
Σχεδίαση K-Smart